Святковий салат «Біла ніч»

Салат з курячою печінкою і плавленим сиром.
Інгредієнти:

  • печінка куряча, 500 г
  • яйця, 5 шт
  • морква, 3 шт
  • цибуля, 2 шт
  • огірки солоні, 4 шт
  • сир плавлений, 2 шт
  • олія соняшникова, 3 ст.л
  • сіль, перець і зелень за смаком

Приготування:

  1. Печінку промиваємо в холодній воді, відварюємо з сіллю, перцем горошком і лавровим листом протягом 20 хвилин.
  2. Цибулю ріжемо дрібно, моркву і огірок натираємо на грубій терці.
  3. Цибулю обсмажуємо до напівготовності і додаємо моркву, обсмажуємо до готовності. Морква ви можете відварити.
  4. Збираємо салат шарами і кожен трохи утрамбовуємо і робимо сіточку з майонезу.
    • Перший шар – цибуля з морквою, (частина.)
    • Другий – печінка, (частина.)
    • Третій – огірок.
    • Четвертий – цибуля з морквою
    • П’ятий – печінка.
    • Шостий – тертий плавлений сир.
    • Сьомий – білок тертий.
    • Восьмий – жовток тертий.
  5. Прикрашаємо зеленню і ставимо в холодильник на пару годин.
  6. Шарів ви можете робити і більше, викладати інгредієнти в довільному порядку, підсолювати за смаком.

Можна також зробити і грибний шар – смажені шампіньйони чудово поєднуються з курячою печінкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: