Сирно-часниковий хліб: швидкий рецепт до чаю
від Denzhyttya
3 Листопада, 2021
Такі смачні, ніжні та м’які хлібці з часником та сиром часто можна купити в піцерії. Але набагато смачніше вони виходять, якщо ви зробите їх удома.
Інгредієнти:
- мука, 200 г
- дріжджі сухі, 5 г
- цукор, 1 ст.л
- сіль
- олія соняшникова, 15 г
- вода тепла, 120 г
- часник подрібнений, 10 г
- вершкове масло, 20 г
- фета, 30 г
Приготування:
- У теплу воду всипаємо цукор та дріжджі, перемішуємо.
- Борошно просіюємо і змішуємо із сіллю, частинами всипаємо в рідку основу.
- Тісто починаємо вимішувати і додаємо олію.
- Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.
- Сир тремо на великій тертці, частину змішуємо з подрібненим часником і вершковим маслом.
- Тісто ділимо на кілька частин і розкачуємо в коржики.
- Змащуємо часниковою начинкою та посипаємо сиром.
- Викладаємо коржик на лист, застелений пергаментом.
- Випікаємо при 180 градусах близько 10-15 хвилин, дивіться по своїй духовці.
Коржики виходять повітряними, пишними та ароматними, дуже смачно, якщо подати гарячими.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua