Сирну запіканку тепер готую тільки так, вона виходить пишна, соковита і не опадає

Інгредієнти:

Сирна ЗАПІКАНКА (форма 24 см)

  • 750 г сиру
  • 5 яєць
  • 200 г сметани
  • 8 г ванильного сахара
  • дрібка солі
  • 50 г манки
  • 150 -180 г цукру
  • 50 г родзинки (за бажанням)
  • цедра 1/2 лимона (за бажанням)

Приготування:

  1. Духовку вмикаємо розігріватися до 170 °С.
  2. У великій мисці з’єднуємо сир, сметану, манку, сіль, ванільний цукор.
  3. Натираю цедру половини лимона (за бажанням).
  4. Білки відокремлити від жовтків. Жовтки додати  до сиру. Сир змішати  з усіма  інгредієнтами і взбити  занурювальним блендером.Сирну запіканку тепер готую тільки так, вона виходить пишна, соковита і не опадає
  5. Якщо блендера немає, можна перетерти сир через сито, або купуйте однорідний (пастоподібний), тоді його потрібно буде просто змішати з усіма інгредієнтами.
  6. До родзинок додаю трохи борошна, перемішую, і підмішую до сиру. Родзинки попередньо потрібно промити.Сирну запіканку тепер готую тільки так, вона виходить пишна, соковита і не опадає
  7. Готову масу поки що відставте    у сторону , щоб манка набрякла. Збити  білки потроху підсипаючи цукор.
  8. Збивати  до стійкої піни.Сирну запіканку тепер готую тільки так, вона виходить пишна, соковита і не опадає
  9. Підмішати в сирну масу, кілька прийомів.Сирну запіканку тепер готую тільки так, вона виходить пишна, соковита і не опадає
    Сирну запіканку тепер готую тільки так, вона виходить пишна, соковита і не опадає
  10. Форма для випікання діаметром 24 см, дно застелити пергаментним папером. Бортики змастити маслом і застелити пергаментом.Сирну запіканку тепер готую тільки так, вона виходить пишна, соковита і не опадає
  11. Тісто перекладіть в форму, розрівняйте.Сирну запіканку тепер готую тільки так, вона виходить пишна, соковита і не опадає
  12. Випікати  запіканку потрібно при 170 ° С – 1 годину або 1 годину 10 хвилин.
  13. Вона підніметься приблизно на 2 см, підрум’яниться зверху, повністю схопиться. Відчиніть дверцята духовки і залиште її охолонути.
  14. Готову запіканку присипати цукровою пудрою.Сирну запіканку тепер готую тільки так, вона виходить пишна, соковита і не опадає
  15. Подавати можна зі сметаною.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: