Так смачно і просто я ще ні один салат на зиму не консервувала
від Denzhyttya
6 Вересня, 2021
Усім великий привіт! У минулому році на зиму закривала цей салат, так ось чоловікові сподобався і сказав, щоб закривала все необхідне і смачне, а ось цього салату, як можна більше. Незважаючи на те що салат готується так швидко і складається з такої невеликої кількості інгредієнтів виходить дійсно дуже смачним, спробуйте, навіть не сумнівайтеся.
Кількість інгредієнтів розраховано на 3 банки по 0,5 л.
- Помідори – 1 кг.
- Цибуля – 300 гр.
- Перець болгарський – 3 шт.
- Олія соняшникова – 30 мл.
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 2 ст.л.
- Оцет 9% – 1 ст.л.
Приготування:
- Банки попередньо промиваю і стерилізую в мікрохвильовці з невеликою кількістю води 10 хвилин. Кришки кип’ячу пару хвилин.
- Цибулю 300 гр. нарізаю кубиками.
- Перець болгарський 3 шт. нарізаю соломкою (або як більше подобається вам).
- На сковорідку вливаю невелику кількість олії. Обсмажую цибулю до напівпрозорості.
- Помідори 1 кг нарізаю чверть кільцями.
- У каструлі змішую помідори, болгарський перець, обсмажену цибулю.
- Додаю сіль 1 ч.л., цукор 2 ст.л. з гіркою і перемішую.
- Ставлю на вогонь і варю з моменту закипання 30 хвилин.
- Далі додаю оцет 9% 1 ст.л., перемішую і кип’ячу ще пару хвилин.
- Відразу ж розкладаю салат по стерилізованим банкам і закручую стерильними кришками.
- Так просто і смачно ще не консервувала жоден салат.
- Дуже раджу, хоча б пару баночок спробувати.
Джерело:
mandarynka.com.ua