Торт «Білочка»

Родзинка торта «Білочка» полягає в тому, що горіхи випікаються прямо в тісті. Завдяки цьому коржі виходять особливо ароматними і смачними, а ще мають цікаву структуру.

Крем з вареного згущеного молока зі сметаною і вершковим маслом прекрасно поєднується з горіховими коржами, роблячи пісочний торт ніжним і  дуже  смачним .

Інгредієнти:

  • яйце 9 шт.
  • цукор 440 г
  • сметана 75 г
  • Вершкове масло 440 г
  • Пшеничне борошно 270 г
  • розпушувач 18 г
  • Какао-порошок 5 ст. л.
  • арахіс 400 г
  • Згущене молоко варене 400 г

Приготування:

  1. Спершу приготуємо тісто. Для цього відокремте яєчні жовтки від білків. У жовтки додайте 180 г цукру і збийте в пишну масу. Додайте сметану, 90 г розтопленого вершкового масла і перемішайте.тісто
  2. Перемішайте борошно з розпушувачем. Акуратно з’єднайте з масою жовтків і перемішайте.тісто для торта
  3. Збийте яєчні білки до густих піків, поступово  додайте 250 г цукру, продовжуючи збивати. Додайте какао і перемішайте.білковий крем
  4. Змастіть форму для випікання. Тепер змочіть ложку в воді і викладіть 1/4 частину маси жовтків, розрівняйте. Тепер – 1/4 частину білкової маси. Подрібніть арахіс і викладіть його наступним шаром.формування шарів
  5. Розігрійте духовку до 170 ° С, помістіть туди форму і випікайте 25 хвилин. Таким же чином спечіть ще 3 коржа.
  6. Збийте вершкове масло, додайте згущене молоко і збийте в пишний крем.крем
  7. Сформуйте трот, змащуючи коржі кремом. Прикрасьте за бажанням і залиште просочитися на 6 годин.формування торта

Спробуйте використовувати інші горіхи, щоб робити ваш тортик різним кожного разу: фундук, волоські горіхи, мигдаль. зверху торт «Білочка» можна прикрасити горіхами, посипати шоколадною стружкою або полити шоколадом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: