Торт «Білочка»
від Denzhyttya
26 Вересня, 2021
Родзинка торта «Білочка» полягає в тому, що горіхи випікаються прямо в тісті. Завдяки цьому коржі виходять особливо ароматними і смачними, а ще мають цікаву структуру.
Крем з вареного згущеного молока зі сметаною і вершковим маслом прекрасно поєднується з горіховими коржами, роблячи пісочний торт ніжним і дуже смачним .
Інгредієнти:
- яйце 9 шт.
- цукор 440 г
- сметана 75 г
- Вершкове масло 440 г
- Пшеничне борошно 270 г
- розпушувач 18 г
- Какао-порошок 5 ст. л.
- арахіс 400 г
- Згущене молоко варене 400 г
Приготування:
- Спершу приготуємо тісто. Для цього відокремте яєчні жовтки від білків. У жовтки додайте 180 г цукру і збийте в пишну масу. Додайте сметану, 90 г розтопленого вершкового масла і перемішайте.
- Перемішайте борошно з розпушувачем. Акуратно з’єднайте з масою жовтків і перемішайте.
- Збийте яєчні білки до густих піків, поступово додайте 250 г цукру, продовжуючи збивати. Додайте какао і перемішайте.
- Змастіть форму для випікання. Тепер змочіть ложку в воді і викладіть 1/4 частину маси жовтків, розрівняйте. Тепер – 1/4 частину білкової маси. Подрібніть арахіс і викладіть його наступним шаром.
- Розігрійте духовку до 170 ° С, помістіть туди форму і випікайте 25 хвилин. Таким же чином спечіть ще 3 коржа.
- Збийте вершкове масло, додайте згущене молоко і збийте в пишний крем.
- Сформуйте трот, змащуючи коржі кремом. Прикрасьте за бажанням і залиште просочитися на 6 годин.
Спробуйте використовувати інші горіхи, щоб робити ваш тортик різним кожного разу: фундук, волоські горіхи, мигдаль. зверху торт «Білочка» можна прикрасити горіхами, посипати шоколадною стружкою або полити шоколадом.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки