Торт з печива «До кави» та згущеного молока
від Denzhyttya
24 Серпня, 2021
В запасі на верхній полиці завжди зберігаю пару пачок улюбленого печива «До кави», банку згущеного молока і плитку шоколаду. При цьому запас доводиться поповнювати двічі в тиждень. адже торт з печива у нас дуже популярний.
Інгредієнти:
- печиво 420 г
- Вершкове масло 230 г
- Згущене молоко 375 г
- молоко 250 мл
- Чорний шоколад 90 г
Приготування:
- Для цього торта я зазвичай використовую печиво «До кави» зі смаком топленого молока. Дістаньте вироби з упаковки і перемістіть в широку форму. Залийте печиво 200 мл молока.
- Ще є варіант по черзі занурювати кожне печево в молоко.
- Тепер приготуйте крем.
- Для цього покладіть 200 г вершкового масла в чашу міксера. Збийте його. Перелийте до масла згущене молоко. Збивайте інгредієнти до однорідної маси.
- Прямокутну або квадратну роз’ємну форму поставте на плоску тарілку. Дно і боки форми вистеліть харчовою плівкою. Викладіть перший шар з печива.
- Печиво змастіть кремом. На нього знову викладіть шар печива. І так до тих пір, поки торт не зрівняли з висотою роз”ємної форми. Бажано, щоб останнім шаром було печиво.
- Тепер приготуйте глазур. На водяній бані розтопіть шоколад. До нього додайте масла, що залишилося і трохи молока. Перемішайте глазур і зніміть її з вогню. Дайте охолонути.
- Залийте торт глазур’ю. Надішліть заготовку десерту в холодильник мінімум на годину.
Торт з печива і згущеного молока готовий. Завжди згадую про цей рецепт, коли лінь йти в кондитерську за ласощами. Однозначно це варіант для ласунів. Хто не любить настільки солодкі десерти, може замінити масло і згущене молоко в кремі сиром і сметаною. Виходить теж досить смачно!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya