Трояндочки з м’ясом до гарячих перших страв
від Denzhyttya
28 Листопада, 2020
Звичайні булочки з м’ясом уже нікого не дивують, навіть якщо вони дуже смачні. Але ті, що ми сьогодні приготуємо, важко назвати звичайними.
Трояндочки з м’ясом не тільки приваблюють апетитним ароматом, але і радують око: справжній квітник на вашій кухні.
Булочки з м’ясом
інгредієнти
- 480 г борошна
- 80 г сметани
- 100 мл молока
- 2 ст. л. цукру
- 3 г сухих дріжджів
- 75 г вершкового масла
- 1 яйце і 1 жовток
- 1 ч. л. солі
- насіння кунжуту для прикраси
Інгредієнти для начинки
- 450 г м’ясного фаршу (індичка)
- 3 варені картоплини
- 2 цибулини
- 4 ст. л. рослинного масла
- сіль, чорний перець, коріандр за смаком
Приготування
- Змішайте дріжджі, чайну ложку цукру і півсклянки злегка підігрітого молока. Перемішайте все і залиште в теплому місці на 10 хвилин (до шапочки).
- До молока , яке залишилося, додайте яйце, сметану перемішайте добре і потім до цієї маси обережно вилийте молоко з дріжджами .
- Змішайте все за допомогою віночка, додайте сіль, цукор і розтоплене вершкове масло.
- Поступово додавайте борошно борошно.
- Замісіть не дуже круте тісто.
- Накрийте серветкою і залиште, щоб піднялося.
- В той час дрібно наріжте цибулю. Натріть на тертці варену картоплю.
- Пасеруйте цибулю в рослинній олії до м’якості.
- Змішайте в мисці сирий фарш, пасеровану цибулю і терту картоплю. Додайте спеції.
- Сформуйте з тіста 12 однакових кульок. Розкачай кожну в лист.
- Одну половину листа залиште для начинки, а на другому зробіть 10-12 паралельних надрізів. Викладіть на цілу частину заготовки порцію фаршу.
- Зверніть її рулетом, як на фото.
- А потім загорніть в спіраль.
- Змастіть булочки збитим жовтком і посипте кунжутом.
- Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, 35 хвилин.
Смачного!
Булочки з м’ясом виходять повітряними, а за рахунок коріандру ще й ароматними. Що стосується начинки, то вона відрізняється м’якою консистенцією, соковитістю і насиченим смаком.
Через:
takprosto.cc
Джерело:
Переклад Denzhyttya