Це найсмачніший безмайонезний салат. Відмінне поєднання інгредієнтів

Нещодавно я побачила рецепт  відомого салату. Виходить неймовірно смачним, соковитим, з цибульною ноткою, загалом все як я люблю.

Отже, сьогодні готуємо салат “Шахтарський”, що нам знадобиться?

Нам знадобиться на 2-3 порції:

  • Яловичина – 150 грам (відварена)
  • Цибуля ріпчаста – 75 грам
  • Солоні огірки – 100 грам
  • Олія соняшникова – 50 мілілітрів
  • Часник – 1-2 зубчиків
  • Лавровий лист – 1 штука
  • Перець чорний – за смаком
  • Коріандр – за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Яловичину нарізаємо соломкою. Цибулю так само ріжемо соломкою і обдаємо кип’ятком, щоб прибрати зайву гіркоту. Додаємо до м’яса. Солоні огірки нарізаємо так само соломкою і додаємо до м’яса та цибулі.
  2. Наразі готуємо заправку. Для цього в сотейнику або глибокій сковороді нагріваємо олію, додаємо туди порізаний часник, лавровий лист, чорний перець і коріандр. Буквально пару хвилин все це кип’ятимо, щоб олія увібрала в себе аромати часнику та спецій.
  3. Потім проціджуємо олію через сито і заливаємо нею м’ясо з цибулею та огірками.
  4. Все ретельно перемішуємо, даємо охолонути, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник годин на 8. Це дуже важливий момент!
  5. Через 8 годин насолоджуємося смачною, просто незвичайною стравою. Обов’язково спробуйте приготувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: