“У мене молоко в холодильнику ніколи не затримується”: готую з нього повітряний пиріг

Сьогодні показую Вам рецепт повітряного пирога на молоці «Простіше не придумаєш». Як же ми його обожнюємо, дуже смачний і пишний виходить, сім’я вимагає готувати частіше. Головне, що готується швидко і просто.

Інгредієнти:

  • Борошно – 350 грам
  • Розпушувач – 10 грам
  • Вершкове масло – 70 грам
  • Молоко – 240 грам
  • Яйця – 4 штуки
  • Цукровий пісок – 250 грам

Приготування:

  1. У сотейник кладемо вершкове масло, наливаємо молока і доводимо до кипіння.
  2. У велику тарілку розбиваємо яйця, всипаємо цукровий пісок та збиваємо за допомогою міксера.
  3. Просіюємо половину борошна (змішане з розпушувачем) і добре розмішуємо за допомогою віночка.
  4. Вливаємо половину кип’яченого молока, розмішуємо.
  5. Насипаємо борошно, що залишилося, з розпушувачем, розмішуємо.
  6. Виливаємо молоко, що залишилося, розмішуємо.
  7. Форму 20х25 сантиметрів вистеляємо пергаментом та виливаємо масу. Випікаємо 40 хвилин, при температурі 180 градусів.

Приємного вам апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: