Улюблений жюльєн. Готується дуже просто
від Denzhyttya
12 Грудня, 2020
Багато хто любить жюльєн з курки та грибами, але не знають, наскільки просто його приготувати.
Інгредієнти:
- 500 гр. філе птиці
- 300 гр. печериць
- 2 невеликі цибулини
- 200 гр. тертого сиру
- 200 гр. сметани
- 50 гр. борошна
- 30 мл. рослинної олії
- 20 гр. вершкового масла
Приготування:
- Гриби дрібно нарізати, обсмажити в сковорідці без масла, поки не відійде вода, яка відходить з грибів.
- Додаємо вершкове масло, рослинну олію, дрібно нарізане філе птиці, солимо, перчимо і обсмажуємо з грибами ще 15 хвилин.
- Краще накрити кришкою, як би злегка тушкувати м’ясо.
- Знімаємо кришку, додаємо цибулю і обсмажуємо не більше 5 хвилин.
- У ємності змішуємо сметану з борошном до однорідної маси, щоб не було грудочок і окремо в сковорідці доводимо до кипіння.
- М’ясо з грибами розкладаються в порційні ємності, заливаються сметаною і закриваються натертим сиром.
- Готується страва 35 хвилин в нагрітій духовці до 180 градусів до утворення апетитної сирної скоринки .
Смачного!