Улюблений жюльєн. Готується дуже просто

Улюблений жюльєн. Готується дуже просто

Багато хто любить жюльєн з курки та грибами, але не знають, наскільки просто його приготувати.

Інгредієнти:

  • 500 гр. філе птиці
  • 300 гр. печериць
  • 2 невеликі цибулини
  • 200 гр. тертого сиру
  • 200 гр. сметани
  • 50 гр. борошна
  • 30 мл. рослинної олії
  • 20 гр. вершкового масла

Приготування:

  1. Гриби дрібно нарізати, обсмажити в сковорідці без масла, поки не відійде вода, яка відходить з грибів.
  2. Додаємо вершкове масло, рослинну олію, дрібно нарізане філе птиці, солимо, перчимо і обсмажуємо з грибами ще 15 хвилин.
  3. Краще накрити кришкою, як би злегка тушкувати м’ясо.
  4. Знімаємо кришку, додаємо цибулю і обсмажуємо не більше 5 хвилин.
  5. У ємності змішуємо сметану з борошном до однорідної маси, щоб не було грудочок і окремо в сковорідці доводимо до кипіння.
  6. М’ясо з грибами розкладаються в порційні ємності, заливаються сметаною і закриваються натертим сиром.
  7. Готується страва 35 хвилин в нагрітій духовці до 180 градусів до утворення апетитної сирної скоринки .

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: