Весняний салат з руколою

Навесні вже не хочеться нічого важкого. Організм вимагає вітаміни і легке харчування. І в цей період особливо хочеться ось такого легкого салату з незвичайною заправкою. Він просто ідеально підійде для повсякденного меню, виходить свіжий і соковитий.

Інгредієнти:

  • 60 грам руколи
  • 200 грам помідорів «Черрі»
  • 100 грам болгарського перцю
  • 100 грам сиру «Фета»
  • 50 грам маслин без кісточки

Для заправки

  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • 1 чайна ложка меду
  • 2 столові ложки бальзамічного оцту
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Помідори «Черрі» розрізаємо на 2-4 частини. Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкою соломкою.
  2. Рукколу промиваємо і викладаємо на тарілку. Зверху розкладаємо помідори і солодкий перець.
  3. Потім розкладаємо маслини.
  4. Сир «Фета» нарізаємо кубиком і розкладаємо зверху овочів.
  5. Приготуємо заправку. У миску наливаємо оливкову олію, додаємо мед, бальзамічний соус, гостру гірчицю, туди ж видавлюємо через прес часник, додаємо сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо.
  6. Готову заправку наливаємо на салат і подаємо до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: