Вийде з першого разу! Готуємо рулет з маком з бабусиного зошита

Це простий, але дуже вдалий рецепт, який завжди виходить ідеально смачно у всіх, навіть у кулінарів початківців.

Інгредієнти:

  • тісто готове, 500 г
  • яйце, 1 шт
  • цукор, 200 г
  • мак, 200 г
  • молоко, 1 ст.л
  • вода 0.5 л
  • сіль дрібка

Приготування:

  1. Мак відварюємо у воді протягом 30 хвилин, зціджуємо і перекручуємо через макову м’ясорубку з цукром і дрібкою солі.
  2. Тісто ділимо на 4 шматки – рулети.
  3. Кожен розкачуємо і покриваємо маковою начинкою, звертаємо рулети.
  4. Деко застеляємо пергаментом і викладаємо рулети, змащуємо збитим яйцем і посипаємо сухим маком.
  5. Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо близько 30 хвилин.
  6. Порада: тісто ви можете брати будь-яке, дріжджове, листкове – рулети будуть дуже смачними. Якщо любите начинку з маком і з медом, додайте мед, можна шматочки сухофруктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: