Всі шукають цей рецепт торта: готуємо без духовки, просто та смачно

Десерти з печива завжди мають успіх і стали улюбленими рецептами багатьох господинь, які не можуть дозволити собі витрачати багато часу на приготування десертів. Цей варіант якраз такий, все просто та смачно.

Інгредієнти:

  • печиво, 150 г
  • масло вершкове, 60 г
  • молоко, 500 мл
  • крохмаль кукурудзяний, 80 г
  • пудра цукрова, 120 г
  • ванілін за смаком
  • жовтки, 5 шт
  • вершки жирні, 200 мл
  • пудра, 70 г
  • вершковий сир, 200 г
  • арахіс, 50 г

Приготування:

  1. Печиво подрібнюємо за допомогою блендера до стану крихти та змішуємо з розтопленим вершковим маслом.
  2. Перекладаємо масу у форму для торта та утрамбовуємо склянкою. Відправляємо в холодильник охолоджуватися.
  3. Для крему змішуємо молоко, крохмаль пудру та жовтки. Перебиваємо масу блендером чи віночком і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем, постійно перемішуючи до густого стану. Охолоджуємо.
  4. Збиваємо охолоджені вершки.
  5. Збиваємо м’який сир із пудрою та частинами вводимо в заварний крем. Збиваємо.
  6. Викладаємо на корж у форму заварний крем, зверху кладемо збиті вершки та посипаємо подрібненим арахісом.
  7. Накриваємо торт і відправляємо на ніч у холодильник.

Торт виходить ніжним, повітряним, дуже ароматним та смачним. Якщо хочете, зверху посипте тертим шоколадом за смаком.Всі шукають цей рецепт торта: готуємо без духовки, просто та смачно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: