Ви так не готуєте? А дарма! Вітамінний нектар з яблук і моркви

Домашній вітамінний нектар з вареної моркви і яблук відрізняється ніжним смаком і неповторним ароматом. Нам не буде потрібно ні соковижималка, ні соковарка. Цей корисний напій вам сподобається .

Інгредієнти:

  • 1 кг. моркви
  • 0,5 кг. яблук
  • 1 ч.л. лимонної кислоти
  • 200 г цукру

Приготування:

  1. Все помити, почистити моркву і порізати продукти крупно. Залити 2,5 літрами води, додати 200 гр. цукру.
  2. Варити хвилин 50. В кінці додати 1 ч.л. без гірки лимонної кислоти. Кислота додається в тому випадку, якщо ви будете закривати банки для зберігання. Якщо просто відразу пити, то без неї просто прибрати в холодильник.
  3. Рецепт запропонувала Лариса Каневська, фото авторські.
  4. Занурювальним блендером все збити в єдину масу.

Ароматний напій нектар готовий. Пийте на здоров’я.

На моє запитання як на смак, відповідь була така:

«Морквяний смак переважає, я б ще селери додала або яблук більше.»

Це вийшло із заявленого обсягу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: