Ви так не готуєте? А дарма! Вітамінний нектар з яблук і моркви
від Denzhyttya
23 Вересня, 2022
Домашній вітамінний нектар з вареної моркви і яблук відрізняється ніжним смаком і неповторним ароматом. Нам не буде потрібно ні соковижималка, ні соковарка. Цей корисний напій вам сподобається .
Інгредієнти:
- 1 кг. моркви
- 0,5 кг. яблук
- 1 ч.л. лимонної кислоти
- 200 г цукру
Приготування:
- Все помити, почистити моркву і порізати продукти крупно. Залити 2,5 літрами води, додати 200 гр. цукру.
- Варити хвилин 50. В кінці додати 1 ч.л. без гірки лимонної кислоти. Кислота додається в тому випадку, якщо ви будете закривати банки для зберігання. Якщо просто відразу пити, то без неї просто прибрати в холодильник.
- Рецепт запропонувала Лариса Каневська, фото авторські.
- Занурювальним блендером все збити в єдину масу.
Ароматний напій нектар готовий. Пийте на здоров’я.
На моє запитання як на смак, відповідь була така:
«Морквяний смак переважає, я б ще селери додала або яблук більше.»
Це вийшло із заявленого обсягу.
Джерело:
filizhankakavu.com
Позначки