Найсмачніші французькі тістечка “Буше” – виходять легкі та повітряні . Рекомендую спробувати!

Сьогодні хочу запропонувати вам швидкий рецепт домашньої випічки до чаю. Тістечко “буше” являє собою дві половинки бісквітного печива з начинкою. Готуються вони дуже швидко. Виходять легкі та повітряні . Рекомендую спробувати!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно – 60 г
  • Крохмаль – 30 г ( можна замінити борошном )
  • Цукор – 50 г
  • Сіль – щіпка
  • Ванілін – щіпка

Для начинки:

  • Згущене молоко – 100 г ( 4 ст.л. )
  • Білий шоколад – 80 г

Приготування:

  1. Білки відділяємо від жовтків.
  2. До білків додаємо щіпку солі і збиваємо міксером до м’якої піни.
  3. Тепер поступово додаємо цукор і на високих оборотах збиваємо до густих піків.
  4. Жовтки збовтуємо виделкою і додаємо до білків. Акуратно перемішуємо білки з жовтками, рухами знизу вгору.
  5. Борошно змішуємо з крохмалем і ваніліном і в два прийоми просіюємо до яєчної маси, замішуючи тісто.
  6. Готове тісто перекладаємо в кондитерський мішок, або пакет, зрізаємо кінчик і відсаджуємо тісто на деко, застелений пергаментним папером у вигляді коржиків, діаметром 3 см.
  7. Відправляємо печиво в розігріту до 180 градусів духовку на 8-10 хвилин до золотистого кольору.
  8. Поки бісквітики випікаються, приготуємо крем.
  9. Згущене молоко нагріваємо на повільному вогні ( або на водяній бані ), постійно помішуючи до гарячого стану. Відправляємо до нього шматочки білого шоколаду і перемішуємо до однорідної маси.
  10. Начинці даємо охолонути до кімнатної температури.
  11. До готових тістечок підбираємо пару, яка підходить за розміром.
  12. Крем викладаємо чайною ложечкою на Пироженко ( або перекладаємо в кондитерський мішок ) і накриваємо другою половинкою, злегка придавлюючи.
  13. Готові Їх ще можна додатково прикрасити зверху розтопленим шоколадом.

Приємного чаювання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: