Вже давно знайшла альтернативу печінковому тортові: готую на свята і не тільки
від Denzhyttya
17 Лютого, 2022
Сьогодні я хочу поділитися з вами цікавим варіантом смачної яскравої закуски. Пропоную приготувати рулетики з печінки з ніжною, ароматною начинкою.
Ці рулетики можна подати на святковий стіл як холодну закуску або запропонувати рідним для різноманітності на обід або вечерю. Спробуйте, рекомендую!
Інгредієнти:
- Печінка куряча – 300 г.
- Молоко – 300 мл.
- Яйця – 2 шт.
- Борошно – 80-100 г.
- Сіль, перець – за смаком
- Соняшникова олія – 2-3 ст. ложки
Начинка:
- Яйця варені – 2 шт.
- Плавлений сир – 1 шт.
- Майонез – 1-2 ст. ложки
- Часник – 1-2 зубчики
Помідори чері та петрушка – для прикраси
Приготування:
- У миску відправляю курячу печінку, борошно, яйця, молоко та сіль із перцем.
- Занурювальним блендером добре все подрібнюю в однорідну масу.
- Додаю олію, перемішую і випікаю печінкові млинці.
- Для начинки натираю на терці пару варених яєць, плавлений сир і часник.
- Додаю майонез, перемішую і начинка готова.
- Начинку викладаю та розподіляю на трьох млинцях.
- Згортаю їх у рулет і потім нарізаю на порційні шматочки. Прикрашаю помідорами чері із зеленню, скріпивши шпажкою і можна подавати на стіл!
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки