Як я готую без яєць та борошна ніжні та повітряні сирники.

Сьогодні хочу поділитися рецептом смачних сирників, для приготування яких потрібно зовсім небагато інгредієнтів! Я не використовую ні борошно, ні яйця. Коли я спробувала цей варіант приготування сирників, мені дуже сподобався результат!

Інгредієнти:

  • Сир – 250 г
  • Манка – 3 ст.л.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Сіль – дрібка
  • Соняшникова олія для смаження

Приготування:

  1. У  миску кладемо потрібну кількість сиру. Якщо він занадто вологий, можна віджати через марлю, складену в чотири шари.Як я готую без яєць та борошна ніжні та повітряні сирники. Навіщо я прибрала яйця з рецепту? (хто не пробував, не зрозуміє)
  2. Далі до підготовленого сиру додаємо необхідну кількість манної крупи.
  3. Далі додаємо цукор. Більше цукру, ніж зазначено у рецепті, класти не варто. Також всипаємо дрібку солі для смаку!Як я готую без яєць та борошна ніжні та повітряні сирники. Навіщо я прибрала яйця з рецепту? (хто не пробував, не зрозуміє)
  4. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси. Якщо сир крупинками, то можна масу розім’яти трохи виделкою, тоді вона стане одноріднішою. Можна додати ванілін за бажанням.Як я готую без яєць та борошна ніжні та повітряні сирники. Навіщо я прибрала яйця з рецепту? (хто не пробував, не зрозуміє)
  5. Залишаємо масу на 10-15 хвилин, щоб манка набрякла і пішла зайва волога. Далі приступаємо до формування сирників.
  6. Ділимо на рівні частини і скачуємо кульки, у мене вийшло шість штук.Як я готую без яєць та борошна ніжні та повітряні сирники. Навіщо я прибрала яйця з рецепту? (хто не пробував, не зрозуміє)
  7. Далі надаємо їм форму шайби, щоб було красиво! Можна злегка обваляти сирники в борошні, так буде легше формувати.Як я готую без яєць та борошна ніжні та повітряні сирники. Навіщо я прибрала яйця з рецепту? (хто не пробував, не зрозуміє)
  8. Далі обсмажуємо на сковороді, розігрітій з олією, до рум’яної скоринки.Як я готую без яєць та борошна ніжні та повітряні сирники. Навіщо я прибрала яйця з рецепту? (хто не пробував, не зрозуміє)
  9. Готові сирники викладаємо на паперові рушники, щоб пішли надлишки олії.Як я готую без яєць та борошна ніжні та повітряні сирники. Навіщо я прибрала яйця з рецепту? (хто не пробував, не зрозуміє)

Ну ось і все, сирники готові, можна подавати до столу, доки не охолонули! Ароматні, ніжні та дуже смачні!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: