Яблучне печиво з родзинками
від Denzhyttya
25 Вересня, 2021
Яблучне печиво з родзинками.
Випічка за цим рецептом виходить дуже ніжною, вона залишається м’якою навіть на наступний день. Готую печиво щоосені, коли нікуди подіти яблука.
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно 350 г
- цукор 100 г
- яйце 2 шт.
- Вершкове масло 100 г
- сіль дрібка.
- яблуко 2 шт.
- родзинки 30 г
- розпушувач 15 г
- цукрова пудра 1 ч. л
- кориця 0,25 ч. л
Приготування:
- Насамперед підготуйте яблука. Очистіть їх від шкірки і наріжте дрібно. Родзинки залийте окропом, щоб він розпарився. Тепер беріться за приготування тіста.
- У глибоку миску вбийте яйця. До них додайте цукор і щіпку солі. Гарненько перемішайте все віночком. Далі додайте в миску розтоплене вершкове масло.
- Знову все перемішайте до однорідності. Тепер просійте в миску борошно і розпушувач. Руками замісити м’яке еластичне тісто. До нього пересипте родзинки і яблука. Перемішайте.
- Далі за допомогою столової ложки сформуйте печиво. Заготовки викладайте на деко, застелене пергаментом. Випікайте ласощі в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
Готове яблучне печиво остудіть, а потім посипте його цукровою пудрою або корицею. Простий домашній десерт до чаю готовий.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки