Яблучні рулетики

Коли часу не вистачає, а чогось смачненького хочеться, готую цю м’яку, ніжну випічку.  Дивовижні яблучні рулетики ідеально поєднуються як з холодним молочком, так і з трав’яним чаєм!

яблучні рулети

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно 300 г
  • яблуко 6 шт.
  • кефір 130 мл
  • яєчний жовток 2 шт.
  • цукор 5 ст. л.
  • вершкове масло 145 г
  • розпушувач 1 ч. Л.
  • ванілін 3 г
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Очистіть яблука від шкірки і видаліть серцевину. Натріть на крупній тертці.перетерті яблука
  2. У сковороді розтопіть 25 грам масла і висипте туди протерті яблука. Додайте 2 ст. л. цукру і ванілін.гасіння яблук
  3. Постійно перемішуючи, тушкуйте яблука 15 хвилин. Потім перекладіть все в тарілку і дайте охолонути.
  4. Додайте до кефіру кімнатної температури 3 ст. л. цукру, жовток і добре перемішайте.
  5. У борошно додайте дрібку солі, розпушувач і 120 грам масла. Перетріть складові руками в дрібну крихту.перетирання масла і муки
  6. Вилийте кефіру яєчну суміш в крихту і вимісити м’яке тісто. Накрийте готове тісто пакетом і приберіть в холод на 20 хвилин.заміс тесту
  7. Розділіть охолоджену заготовку на 2 частини і розкачати пласти товщиною 3-5 мм.
    розкочування тіста
  8. Коли начинка охолоджується, вона стає густою і ароматною. Її також поділяємо на 2 частини і розподіляємо рівним шаром зверху по тісту.
    викладка яблучної начинки
  9. Акуратно згорніть рулети і розріжте кожен на 7 частин. Таким чином, повинно вийти 14 заготовок.
  10. Змастіть рулетики жовтком для красивого виду.готові яблучні рулетики
  11. Надсилайте печиво випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Enable referrer and click cookie to search for pro webber