Смажена риба в цибульному клярі

Для приготування  смаженої риби в цибульному клярі можна використовувати будь-яке філе, в якому мало кісток. На гарнір ідеально підійдуть картопляне пюре або варений рис. Подавайте рибку з улюбленим соусом, щоб підкреслити смак страви.

риба в цибульному клярі

Інгредієнти:

  • горбуша 600 г
  • сметана 100 г
  • цибуля 2 шт.
  • часник 3 зуб.
  • сіль 1 ч. л.
  • чорний перець (мелений) за смаком
  • пшеничне борошно 3 ст. л.
  • розпушувач 0,5 ч. Л.
  • яйце 1 шт.
  • соняшникова олія 2 ст. л.

Приготування:

  1. Якщо у вас ціла риба, обробити і очистіть її. Виріжте всі кістки і наріжте філе порційними шматочками.нарізана риба
  2. Щоб приготувати кляр, очистіть цибулю і часник, подрібніть їх у блендері до стану кашки.
  3. Додайте до цибульно-часникової суміші яйце і сметану, перемішайте.додавання яйця і сметани
  4. Додайте в кляр розпушувач з борошном, посоліть і поперчіть, перемішайте.приготування клярі
  5. Влийте рослинну олію  і знову перемішайте кляр. Консистенція суміші повинна бути схожа на тістоо для оладок.додавання рослинного масла
  6. Вмішайте в кляр шматочки горбуші так, щоб кожен був покритий кляром. Накрийте ємність харчовою плівкою і приберіть в холодильник на півгодини.риба в клярі
  7. Розігрійте на сковороді рослинну олію. Обсмажуйте рибу на невеликому вогні з двох сторін до готовності.риба на сковороді

Запам’ятайте невелику хитрість, описану в цьому рецепті. коли готуєте рибу в клярі, обов’язково поставте її в холодильник перед смаженням. Так філе буде більш хрустким.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Enable referrer and click cookie to search for pro webber