Яблучний пиріг з сиром

Я обов’язково готую яблучний пиріг з сиром кожні вихідні. яблучний пиріг

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 400 г
  • цукор 300 г
  • яйце 5 штук.
  • Вершкове масло 200 г
  • Сир 500 г
  • манка 100 г
  • яблуко 3 шт.
  • Лимонний сік 3 ст. л.
  • кориця 1 ч. л.
  • Соняшникова олія за смаком

Приготування:

  1. Змішайте борошно з 150 г цукру, 1 яйцем і м’яким вершковим маслом. Замісіть пісочне тісто і розділіть його на дві частини – більшу і меншу. Кожну частину загорніть в пакет і відправте в холодильник на півгодини.приготування тіста
  2. Збийте яйця і цукор в пишну піну. Додайте сир і добре перемішайте.збиті яйця з цукром
  3. Всипте манну крупу і перемішайте інгредієнти до однорідності. Накрийте начинку і залиште на 20-30 хвилин, щоб манка розбухла.сирна начинка
  4. Змастіть роз’ємну форму рослинним маслом. Розподіліть по дну і бокам  форми шматок тіста , той що більший.основа з тіста
  5. Вимийте яблука і очистіть їх від серцевини. За бажанням очистіть від шкірки. Наріжте плоди тонкими скибочками. Збризніть яблука лимонним соком і перемішайте, щоб вони не потемніли.нарізані яблука
  6. Викладіть на тісто яблучні дольки і посипте їх корицею. Зверху розподіліть сирну начинку.викладання сирної начинки на яблука
  7. Другу частину тіста розкачати. Воно буде ламатися, тому накрийте сирну масу шматочками тіста. Випікайте 60-70 хвилин в духовці, розігрітій до 180 ° С.верхній шар тіста
Ніжний яблучний пиріг завжди виходить вдало! Ідеальне поєднання пісочного тіста, яблук, присипаних корицею, і повітряної сирної начинки. Обов’язково спробуйте приготувати цю смакоту. Ви й не помітите, як ця випічка поповнить ряди ваших улюблених страв!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: