Ягідна шарлотка з білим шоколадом
23 Вересня, 2020
Інгредієнти
- 120 г молока
- 200 г сметани
- 100 г вершкового масла
- 280 г борошна
- 100 г цукру
- 2 яйця
- цедра невеличкого лимона
- 1 ч. ложка ваніліну,
- 1 ч. ложка розпушувача
- 200 г білого шоколаду
- 200 г будь яких ягід (можна і заморожених)
Приготування
- Духовку розігріти до 180 градусів.
- Вершкове масло розтопити, охолодити, змішати з молоком, сметаною, яйцями, цедрою лимона і ваніліном. В іншій посудині ретельно перемішати просіяне борошно, розпушувач і цукор.
- З’єднати з готовою сумішшю, перемішати дерев’яною лопаткою. Шоколад подрібнити на маленькі шматки і додати в тісто. Також додати ягоди. Обережно перемішати тісто знизу вверх.
- На форму для запікання виложити пергамент, вилити тісто, випікати 50 хвилин.
Позначки