Шарлотка з вишнями

Шарлотка з вишнями

Інгредієнти:

  • 200 г цукру
  • 250 г вершкового масла
  •  5 яєць
  •  1 скл. борошна
  • 1 ч. ложка розпушувача
  •  120 г крохмалю (можна кукурудзяного)
  • 300-400 г вишень (свіжих або заморожених)

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 200 градусів.
  2. Вершкове масло збити міксером, поступово додаючи цукор. Додати яйця і теж збити. Борошно просіяти, додати розпушувач і крохмаль. Суху суміш всипати в тісто і при цьому продовжувати збивати.
  3. Форму для запікання вистелити пергаментом, його змастити маслом, викласти тісто.
  4. Зверху покласти вишні. Випікати 30-40 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: