Як приготувати кабачки на сковороді
від Denzhyttya
29 Вересня, 2021
Довгий час мені здавалося, що краще класичних кабачків з картоплею нічого немає. Потрібно лише обваляти їх у борошні або в клярі, після чого обсмажити в маслі.
Тонкість в тому, щоб нарізати овоч товстою соломкою. Так він збереже більше соку, але при цьому підсмажиться до рум’яної скоринки. Цей рецепт називають корейським, хоча, як на мене, з корейського тут хіба що крапля соєвого соусу. І вона тут дуже до речі!
Інгредієнти:
- кабачок 1 шт.
- пшеничне борошно 1 ст. л.
- паприка 1 ч. л.
- соєвий соус 1 ст. л.
- часник 2 зуб.
- сіль за смаком
- чорний перець (мелений) за смаком
- гірчиця 1 ч. л.
- соняшникова олія за смаком
- кріп за смаком
Приготування:
- Кабачки очистіть від шкірки і наріжте їх великою соломкою, як картоплю. Змішайте кабачки з паприкою і борошном так, щоб сипуча суміш покривала їх рівномірно.
- Обсмажте кабачки в олії до золотистої скоринки.
- Поки вони смажаться, приготуйте заправку: змішайте дрібно нарізаний кріп з гірчицею, соєвим соусом, перцем і сіллю. Заправте гарячі кабачки і подавайте на стіл.
Подавайте кабачки по-корейськи гарячими як гарнір, а холодними як закуску. Крім того, вони дуже легкі і не псують фігуру. Збережіть рецепт на майбутнє – він стане хітом наступного літа.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya