Як приготувати соковиту грудку. Загортаю курячу грудку у фольгу і запікаю 15 хвилин
від Denzhyttya
16 Листопада, 2021
Особливість курячої грудки в тому, що її важко зробити соковитою: волокна грудки швидко висушуються під дією високої температури і тому багато хто не любить готувати цю частину, тільки роблять відбивні.
Інгредієнти:
- куряча грудка, 1 шт
- олія, 1 ч.л
- соєвий соус, 1 ст.л
- розмарин і перець, гірчиця до смаку
Приготування:
- З фольги, складеної в кілька шарів, робимо форму або використовуємо вже готову форму.
- Змащуємо грудку олією на свій смак, соєвим соусом, посипаємо розмарином і спеціями на смак.
- Порада: солити не потрібно, в соєвому соусі достатньо солі, вона і просочить м’ясо.
- Змащуємо гірчицею на свій смак.
- Укладаємо м’ясо у форму, накриваємо фольгою та відправляємо у духовку.
- Запікаємо при 220 градусах біля 15 хвилин.
- Подаємо грудку з різними гарнірами, салатами, соусами.
Джерело:
mandarynka.com.ua