Як приготувати соковиту грудку. Загортаю курячу грудку у фольгу і запікаю 15 хвилин

Особливість курячої грудки в тому, що її важко зробити соковитою: волокна грудки швидко висушуються під дією високої температури і тому багато хто не любить готувати цю частину, тільки роблять відбивні.

Інгредієнти:

  • куряча грудка, 1 шт
  • олія, 1 ч.л
  • соєвий соус, 1 ст.л
  • розмарин і перець, гірчиця до смаку

Приготування:

  1. З фольги, складеної в кілька шарів, робимо форму або використовуємо вже готову форму.
  2. Змащуємо грудку олією на свій смак, соєвим соусом, посипаємо розмарином і спеціями на смак.
  3. Порада: солити не потрібно, в соєвому соусі достатньо солі, вона і просочить м’ясо.
  4. Змащуємо гірчицею на свій смак.
  5. Укладаємо м’ясо у форму, накриваємо фольгою та відправляємо у духовку.Як приготувати соковиту грудку. Загортаю курячу грудку у фольгу і запікаю 15 хвилин
  6. Запікаємо при 220 градусах біля 15 хвилин.
  7. Подаємо грудку з різними гарнірами, салатами, соусами.Як приготувати соковиту грудку. Загортаю курячу грудку у фольгу і запікаю 15 хвилин
Дуже смачно виходить, якщо до решти добавок, ви ще введете мед, однієї столової ложки буде достатньо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: