Готую м’ясний рулет: виходить дуже смачно

М’ясний рулет у тісті – це апетитний та смачний, ситний пиріг, який можна робити замість котлет. Все готується просто і швидко, немає потреби відмивати потім гору посуду, як після котлет.

Інгредієнти:

  • сметану та вершкове масло по 100 г
  • борошно, 250 г
  • сіль щіпка
  • розпушувач, чверть ч. л

Для приготування начинки необхідно :

  • фарш яловичий або інший, 450 г
  • цибуля, 2 шт
  • сіль, перець, спеції, зелень
  • сир твердий та моцарелла по 120 г
  • сухарі панірувальні, 50 г
  • яйце, 1 шт

Приготування:

  1. Просіюємо борошно і змішуємо з сіллю та розпушувачем.
  2. Додаємо розм’якшене вершкове масло і перетворюємо масу на крихту.
  3. Вводимо сметану та вимішуємо м’яке тісто, накриваємо та відправляємо в холодильник на 1 годину
  4. Фарш беріть будь-який на свій смак, заправляємо тертою цибулею, сіллю, спеціями, вбиваємо яйце і вимішуємо.
  5. На плівці розкладаємо фарш і прокочуємо його качалкою в прямокутник, змащуємо парою ложок сметани і посипаємо тертим сиром, кропом, зеленою цибулею, шматочками солодкого перцю та іншими наповнювачами на ваш смак.Котлети більше не жарю. Готую м'ясний рулет: виходить дуже смачно
  6. Згортаємо щільний рулет.
  7. Розгортаємо тісто, викладаємо м’ясний рулет і обертаємо тістом, загортаючи краї тіста.Котлети більше не жарю. Готую м'ясний рулет: виходить дуже смачно
  8. Викладаємо на лист, застелений пергаментом. Змащуємо збитим яйцем.
  9. Випікаємо при 180 градусах 40-50 хвилин.Котлети більше не жарю. Готую м'ясний рулет: виходить дуже смачно

Пиріг виходить м’яким, соковитим і ароматним, тісто просто тане в роті, а начинка тішить цікавими нотками смаку.Котлети більше не жарю. Готую м'ясний рулет: виходить дуже смачно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: