Як смачно приготувати м’ясо на сковороді. Соковита і ніжна вирізка
від Denzhyttya
19 Вересня, 2021
Не тільки в духовці можна зробити соковите і ніжне м’ясо. Якщо скористаєтеся цим рецептом і спробуєте м’ясо на сковороді, це стане однією з ваших улюблених страв. Родзинка рецепта – яблука.
Інгредієнти:
- свиняча вирізка, 1 кг
- кориця і мускатний горіх по чверті ч.л
- коріандр, 0.5 ч.л
- сіль і перець
- масло вершкове, 30 г
- яблучний сік, 60 г
- яблучний оцет, 1 ч.л
- яблука, 3 шт
- цибуля, 2 шт
Приготування:
- М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо шматочками по 3 см завтовшки. Трохи притискаємо скибочки, щоб зробити м’ясо тонше.
- Змішуємо спеції і натираємо м’ясо з усіх боків. Залишаємо на 30 – 60 хвилин.
- Яблука очищаємо від шкірки і прибираємо серцевину, ріжемо часточками.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
- На сковороді змішуємо олію і вершкове масло, обсмажуємо м’ясо по 1 хвилині з кожної сторони. Викладаємо в миску.
- Там же обсмажуємо цибулю до готовності, додаємо яблучні часточки , накриваємо кришкою і тушкуємо до м’якості яблук.
- Вливаємо сік і оцет, викладаємо м’ясо, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 15 – 20 хвилин до готовності м’яса.
- Подаю з різними гарнірами, салатами з овочів, дуже смачно з картопляним пюре і відвареним рисом.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua