Як я швидко і просто готую кабачковий рулет

Цей рецепт мене завжди рятує, коли в мене мало часу, а хочеться приготувати щось смачненьке! Готується дуже просто і швидко, виходить смачно, соковито і ситно! Цю страву можна подавати як гарячою, так і холодною, смачно в будь-якому випадку! З начинкою також можна експериментувати, основа тут тільки кабачок!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 150-170 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль, перець, сушений часник – за смаком
  • Помідор – 1 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сир – 50-60 гр.
  • Шинка чи ковбаса – 60-80 гр.

Приготування:

  1. Насамперед промиваю кабачки і натираю їх на великій тертці. До кабачків додаю трохи солі та відкладаю на кілька хвилин убік, щоб кабачки пустили сік.Як я швидко і просто готую кабачковий рулет
  2. Промиваю та подрібнюю зелень. Віджимаю кабачки та відправляю до них яйця, зелень, сіль та перець за смаком.Як я швидко і просто готую кабачковий рулет
  3. Потім додаю борошно, перемішую і тісто готове!Як я швидко і просто готую кабачковий рулет
  4. Викладаю тісто на застелений пергаментним папером лист. Пергамент я злегка змащую олією. Лопаткою або ложкою розподіляю тісто по всьому деку і відправляю випікатися в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 20 хвилин.Як я швидко і просто готую кабачковий рулет
  5. Поки корж випікається можна зайнятися начинкою та соусом. Начинка може бути будь-яка, у мене сьогодні помідори і трохи шинки з сиром (дуже смачно виходить зі смаженими грибами та цибулею).
  6. Отже, в миску до сметани додаю нарізану зелень, подрібнений часник, сіль, перець за смаком.Як я швидко і просто готую кабачковий рулет
  7. Промиваю помідор і нарізаю його кубиком, також нарізаю кубиком шинку. Сир натираю на дрібній тертці.Як я швидко і просто готую кабачковий рулет
  8. До соусу додаю натертий сир (трохи сиру залишаю для прикраси, але це за бажанням). Перемішую і соус готовий.Як я швидко і просто готую кабачковий рулет
  9. Готовий кабачковий корж виймаю та відставляю до остигання.Як я швидко і просто готую кабачковий рулет
  10. Остиглий корж змащую соусом, потім викладаю нарізані шинку і помідори.Як я швидко і просто готую кабачковий рулет

За допомогою пергаменту згортаю рулет. У мене залишилося трохи соусу, тому я рулет прикрасила залишками соусу та сиру. Все готово! Можна подавати на стіл та пригощатися! Приємного апетиту та відмінного настрою!Як я швидко і просто готую кабачковий рулет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: