Якщо є трохи сиру та кілька хвилин, я завжди готую такі рогалики до чаю
від Denzhyttya
27 Листопада, 2021
Найніжніші сирні рогалики, які тануть у роті. Ви навіть не уявляєте, наскільки ці рогалики з варенням ніжні та смачні. Тісто робиться легко та швидко, це важливо в домашніх умовах. Начинку вибирайте на свій смак. Словами не передати наскільки це смачно, треба готувати та куштувати!
Інгредієнти:
- Борошно 300 г
- Вершкове масло 150 г
- Сир домашній 400 г
- Яйце 1 шт
- Цукор 150 г
- Розпушувач 2 ч. л
- Варення
Приготування:
- Беремо сир, 400 грам, всипаємо звичайний та ванільний цукор. Переминаємо вилочкою до однорідності.
- Додамо вершкове масло. Вливаємо одне яйце і добре перемішаємо до однорідності вилкою або ложкою, кому як зручно.
- Сюди просіємо борошно та дві чайні ложки розпушувача.
- Замісимо тісто. Спершу я роблю це ложкою, а потім присипаю стіл борошном і вимішую вже на столі.
- Якщо необхідно, додаємо борошно, це залежатиме від вологості сиру та розміру яєць. Тісто повинно вийти м’яким та еластичним, можливо трохи липким.
- Ділимо на дві-три частини. Першу частину можна відправити в холодильник, але якщо у вас велике деко то можна випікати всі разом. Розкачуємо до товщини, приблизно, п’ять міліметрів.
- Розрізаємо на 8-16 частин залежно від бажаного розміру. Викладаємо начинку (у мене варення з груш) і загортаємо починаючи з більшого боку.
- Випікаємо на листі застеленим пергаментним папером 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
- В якості прикраси зверху можна посипати цукровою пудрою і полити розтопленим шоколадом.
Подивіться як гарно, апетитно вийшло, а аромат не передати словами. Я дуже рекомендую цей рецепт!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки