Яскравий, прохолодний і освіжаючих напій “Тархун”. Ділюся рецептом

Виснажлива літня спека все не відступає і тому я хочу запропонувати Вам ще один рецепт напою, смак якого багатьом знайомий з дитинства! Тархун – частий гість на нашому столі.

Інгредієнти:

  • тархун (естрагон) – 50 г
  • сік лимона – 2 ст.л.
  • цукор – 100 г
  • вода – 100 мл.
  • вода газована – 1 л.

Приготування:

  1. Для приготування напою нам знадобиться пучок тархуна, ріжемо на 4-5 частин (так, щоб все помістилося в блендер).Яскравий, прохолодний і освіжаючих напій "Тархун". Ділюся рецептом
  2. Лимон ріжемо на дві частини. Нам знадобиться одна частина, вичавлюємо з неї сік і прибираємо кісточки. До речі, якщо Вам зручно, то можна використовувати вже готовий сік лимона (продається практично в будь-якому магазині), але я віддаю перевагу свіжому.Яскравий, прохолодний і освіжаючих напій "Тархун". Ділюся рецептом
  3. Поміщаємо тархун в чашу блендера, додаємо туди ж сік лимона, цукор, трохи води і все перемішуємо. Воду додаю для того, щоб блендеру простіше було змішати всі інгредієнти.Яскравий, прохолодний і освіжаючих напій "Тархун". Ділюся рецептом
  4. Тепер в графин або будь-яку іншу ємність додаємо лід (в ідеалі льодом заповнити 1/3 ємності) і проціджуємо отриману масу через дрібне сито або марлю.Яскравий, прохолодний і освіжаючих напій "Тархун". Ділюся рецептом
  5. Додаємо воду. Я використовувала газовану воду, мені так більше подобається, але можна використовувати звичайну чисту воду.Яскравий, прохолодний і освіжаючих напій "Тархун". Ділюся рецептом
  6. Наш тархун готовий! Залишилося розлити по склянках і насолодитися цим прекрасним напоєм.Яскравий, прохолодний і освіжаючих напій "Тархун". Ділюся рецептом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: