Яєчний рулет з сирною начинкою – відмінний рецепт
від Denzhyttya
26 Листопада, 2020
Готуємо смачний рулет з начинкою, який чудово підійде для святкового столу. Основа для рулету створюється з яєць і майонезу, запікається в духовці у вигляді тонкого полотна. В якості начинки використовуємо плавлені сирки з кропом і часником. Рулет виходить м’яким і ніжним, дуже красиво виглядає в розрізі.
Інгредієнти:
- Яйце куряче – 4 шт
- Майонез – 120 г
- Плавлений сирок – 2-3 шт
- Кріп – 20 г
- Часник – 1-2 зубчик
- Сіль за смаком
Приготування:
- Яйця вбийте в глибоку ємність, додайте майонез і трохи солі.
- Суміш ретельно збийте міксером до появи пишної шапки на поверхні.
- Деко або силіконовий килимок для запікання злегка змастіть соняшниковою олією, зверху вилийте яєчну суміш. Духовку прогрійте до 180 градусів, форму поставте на середню полицю.
- Запікайте яєчну суміш 10 хвилин, дістаньте з духовки, охолодіть. У вас повинна вийти тонка яєчна заготівля прямокутної форми для рулету.
- Паралельно приготуйте сирну начинку. Плавлені сирки натріть на грубій терці, додайте подрібнений кріп і майонез. Зубчики часнику почистіть, пропустіть через прес, киньте в сирну суміш. Компоненти ретельно перемішайте, можна злегка посолити.
- Сирну масу нанесіть тонким шаром на яєчне полотно, рівномірно розподіляючи по всьому периметру. З боків залиште трохи порожнього місця.
- Скрутіть яєчний лист з начинкою в щільний рулет.
- Рулет обгорніть харчовою плівкою, поставте на кілька годин в холодильник для просочення.
- Через деякий час рулет наріжте на порційні шматки, подайте на стіл.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua