Яєчний рулет із соковитою начинкою
від Denzhyttya
30 Грудня, 2023
Яєчний рулет – це закуска, яка дуже яскраво та цікаво виглядає на столі. З начинкою можна експериментувати! Сьогодні я готую яєчний рулет із вершковим сиром і слабосолоною фореллю.
Інгредієнти:
На деко розміром 30х22 см:
- 5 яєць (С1)
- 150 г натурального йогурту чи сметани
- 1/2 червоного болгарського перцю
Начинка:
- 180 г вершкового сиру
- 130 г натурального йогурту
- 3-4 гілочки кропу
- 200 г слабосолоної форелі
Приготування:
- Яйця збиваємо до однорідної консистенції. Додаємо йогурт/сметану і все збиваємо до пишної піни.
- Дрібно нарізаємо болгарський перець, додаємо до яєчної суміші та перемішуємо.
- Якщо начинка у вас не дуже солона, то в яйця додайте трохи солі. Я не додаю, у мене солі у начинці достатньо.
- Форму для випікання застеліть антипригарним килимком або хорошим пергаментним папером. Виливаємо яєчну суміш. Випікаємо у духовці при 180 ° С близько 20 хвилин.
- Дістаємо з духовки і даємо охолонути.
- Для начинки перемішуємо сир з йогуртом до однорідної консистенції.
- Додаємо дрібно нарізаний кріп і перемішуємо.
- Розподіляємо сирну суміш з того боку яєчної основи, яка лежала на пергаменті.
- Зверху викладаємо нарізану слабосолону форель.
- Згортаємо рулет. Загортаємо його в пергамент, або в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 1-2 години.
- Готовий рулет нарізаємо на частини та подаємо до столу.
Смачного!