Пиріг із сиром – швидко, просто та бездоганно смачно

Підготовка інгредієнтів до випічки дуже проста і займе не більше 15 хвилин. Додайте сюди ще півгодини на випікання — і у вас на столі з’явиться гарний пишний бісквітний пиріг, прикрашений зверху пишною сирної масою з рум’яною скоринкою.

За бажанням можна посипати пиріг цукровою пудрою і подавати до столу. Аромат — незрівнянний, а смак — і того краще. Порадуйте вашу сім’ю цією прекрасною випічкою!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 3 яйця;
  • 150 г цукру;
  • 100 г олії;
  • 70 мл молока;
  • 200 г борошна;
  • 8 г розпушувача;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • щіпка солі.

Для заповнення:

  • 250 г сиру;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю;
  • 1 яйце;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Приготуємо тісто. У велику миску розбийте 3 яйця, додайте цукор, добре перемішайте до білої піни.2fb02311625cfbe4776acb87e2b67235
  2. Додайте півсклянки олії без запаху і третину склянки молока. Знову все добре перемішайте.30b52a2095d754892040f383829ab003
  3. В отриману суміш додайте просіяне борошно, 2/3 чайної ложки розпушувача, пакетик ванільного цукру і дрібку солі.cc3ac6d159d83770c1152c6c168e2847
  4. Добре розмішайте всі інгредієнти, щоб не залишилося грудочок. У вас має вийти густе текуче тісто, як на оладки.e3e4445fedc17427a34683ec86f3d86f
  5. Візьміть форму для запікання розміром 22х22 см, застеліть її шматком пергаментного паперу. Зверху вилийте отримане тісто, розрівняйте поверхню лопаткою.deae2a71188a0fba510e2f53eb0ad445
  6. Тепер приготуємо сирну начинку. У миску викладіть сир, додайте 2 столові ложки цукру, 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю, яйце і пакетик ванільного цукру. Змішайте всі інгредієнти для начинки за допомогою погружного блендера в однорідну масу.ca976fdfcebf57a8e98ad0c78230bda9
  7. Сирну начинку завантажте в кондитерський мішок ( якщо у вас немає мішка, можна пристосувати звичайний тонкий поліетиленовий пакет, зрізавши з нього куточок; проте це буде менш зручно ).89e4c8cf46af117a04a1714763e04720
  8. Обережно видавлюючи сирну начинку з кондитерського мішка, намалюйте на поверхні тіста в формі « сіточку », розміщуючи смужки крему на відстані 3 — 4 см один від одного.6b4cc06e73bb150cc841a52e223c1df5
  9. Акуратно поставте форму в розігріту до 180 гр. С духовку. Випікайте приблизно 30 — 35 хвилин ( з поправкою на особливості вашої духовки ).5b1a30fae6d652a084aa516e4377a7ec

Готовий пиріг з сиром дістаньте з печі, дайте йому постояти 10 хвилин на столі, а потім, акуратно піднявши за краї паперу, вийміть з форми і перекладіть на решітку. При бажанні посипте через ситечко цукровою пудрою.cf94c3666bd2503e960b374bf9c9a734

Дайте випічці повністю охолонути, після чого наріжте на квадратики і подавайте до столу.

Смачного! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: