З 500 грам сиру готую цілу гору м’якеньких сирних булочок до чаю: так просто готуються, а такі смачні і ніжні виходять

Рецепт смачної домашньої випічки у вигляді булочок до чаю або кави. Тісто для булочок готується на основі сиру, виходить дуже м’яким, податливим, з ним легко працювати. Самі булочки після випікання виходять пишними, ніжними і ароматними. Булочки готуються дуже просто і порівняно швидко, вони довгий час залишаються свіжими і м’якими.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Сир – 500 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор – 300 г.
  • Ванілін – 1 пакетик
  • Сіль – щіпка
  • Сода – 1 ч. л.
  • Борошно – 650 гр.

Начинка:

  • Масло вершкове м’яке – 50-70 гр.
  • Цукор – 35 гр.
  • Жовток – для змащування булочок
  • Цукрова пудра – для посипання

Приготування:

  1. У глибоку ємність помістіть зернистий сир, перебийте його блендером до отримання гладкої маси. У сир вбийте яйця, всипте цукор, сіль і соду.
  2. Всі інгредієнти ретельно перемішайте між собою, збивши їх блендером або міксером. Борошно просійте через сито, додайте в основний склад.
  3. Замісити руками густе м’яке тісто, яка не липне до рук.
  4. Тісто розділіть на дві рівні частини для зручності в розкачуванні. Рівну поверхню присипте борошном, розкачайте одну частину тіста в тонкий пласт. Наріжте тісто однаковими смужками за допомогою хвилястого ножа.
  5. Кожну смужку змастіть розм’якшеним вершковим маслом, присипте цукром.
  6. Поверніть смужки в щільні рулети. Викладіть рулети на деко на відстані один від одного.
  7. Зверху рулети змастіть збитим жовтком.
  8. Заготовки помістіть в розігріту духовку, запікайте 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Вироби піднімуться і збільшаться в два рази.
  9. Булочки трохи остудити, подайте на стіл, присипавши цукровою пудрою.

Приємного приготування і смачного чаювання Вам мої дорогі!

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: