За порадою подруги замінила рис в фаршированому перці на інший інгредієнт. Так набагато смачніше
Для фарширування перців або голубців, не обов’язково використовувати тільки рис. І з іншими крупами, страва виходить настільки ж смачною і цікавою. Рис замінюємо булгуром.
Всі продукт беріть в тій кількості, яку зазвичай використовуєте для приготування перців.
Булгур попередньо промиваємо, відварюємо протягом 20 хвилин в трохи підсоленій воді, охолоджуємо і змішуємо з фаршем.
Заправляємо масу як ви любите робити, фаршируємо перець і ставимо тушкувати.
Смак страви буде дещо відмінним від традиційної рисової начинки, але, як то кажуть, на любителя. Також, як і голубці або перець з пшоном або гречаною кашею.
Булгур рекомендується людям, які стежать за фігурою – його головна відмінність від рису в меншій кількості крохмалю в складі. Тому він також входить до складу страв для діабетиків.
Насправді смачно, готувати булгур з овочами – так, як ви робите рисову заготовку в банках на зиму. В цьому випадку страва виходить дуже ніжною, оригінальною, крупа з овочами створює неперевершений смак і аромат.