Закладаю фрикадельки в терті кабачки. Готую смачну вечерю для всієї родини (ділюся рецептом)
від Denzhyttya
23 Вересня, 2021
Дуже проста і цікава страва з запечених фрикадельок у кабачках.
Інгредієнти:
- кабачки, 700 г
- рис, 200 г
- курячий фарш, 700 г
- цибуля, 100 г
- сіль перець
- яйця, 2 шт
- сир тертий, 200 г
Приготування:
- Натираємо на грубій терці кабачки, солимо, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин, щоб вони добре пустили сік.
- Рис варимо майже до готовності.
- Кабачки віджимаємо і змішуємо з рисом, яйцями і тертим сиром.
- Форму для запікання змащуємо соняшниковою олією і викладаємо масу, розрівнюємо.
- Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з курячим фаршем, солимо і перчимо, додаємо спеції за смаком. Фарш добре вимішуємо.
- Формуємо фрикадельки і викладаємо їх в масу у формі, робимо спочатку невеликі поглиблення.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо страву близько 40 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
- Фрикадельки ви можете робити з будь-якого фаршу на свій смак і додавати в нього різні спеції, інгредієнти. Наприклад, дрібно різані гриби.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки