Додаю в сметану лимонний сік і отримую вершковий сир

Це один зі старих рецептів приготування вершкового сиру в домашніх умовах. Маса виходить м’якою, не пересушеною, можна використовувати різні добавки, щоб отримати різний сир.

Інгредієнти:

  • сметана жирна, 300 г
  • йогурт, 150 г
  • лимонний сік, 2 ст.л
  • сіль, часник, зелень

Приготування:

  1. Сметану краще брати з найвищим відсотком жирності, в ідеалі – домашню.
  2. Змішуємо сметану з натуральним, без добавок йогуртом і лимонним соком.Капаю в сметану лимонний сік і отримую вершковий сир
  3. Масу викладаємо в марлю і залишаємо стікати на ніч в холодильнику.Капаю в сметану лимонний сік і отримую вершковий сир
  4. Виймаємо сир і змішуємо його з часником і зеленню, укладаємо в ємність і зберігаємо в холодильнику.Капаю в сметану лимонний сік і отримую вершковий сир

У масу можна додавати різні добавки на свій смак, спеції, ароматні трави, приправи. Смачно виходить з копченими помідорами і перцем, шматочками сухофруктів і волоськими горіхами горіхами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: