Заливаю курку молоком і накриваю кришкою. Діти будуть Вас просити готувати кожен день
Куряче м’ясо можна готувати різними методами. Я хочу запропонувати вам рецепт, який зробить будь-яку частину курки м’якою, соковитою і ніжною. Все готується просто і швидко, набір продуктів – простий і доступний.
Інгредієнти:
- курячі гомілки, 1 кг
- молоко і вода по 200 мл
- яйця, 2 шт
- борошно, 1 ст.л
- сіль, перець, спеції, гострий перець
Приготування:
Гомілки добре промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
Беремо глибоку сковороду. Укладаємо курку і заливаємо молоком і водою.
Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 20 хвилин.
Борошно змішати з сіллю, перцем і червоним гострим перцем.
Яйця перемішуємо вінчиком. Гомілки виймаємо з сковорідки.
Занурюємо м’ясо в яєчну масу, потім в борошно і обсмажуємо в розігрітій олії до рум’яності.
Подаю таку страву з різними гарнірами з рису, картоплі, з соусами, аджикою.
Таким чином я готую будь-яку курячу частину і завжди все виходить дуже соковитим і м’яким, в пікантній, хрусткій скоринці. Борошно можна змішати зі спеціями або взагалі замінити панірувальними сухарями.