Гора котлет за копійки. Соковиті і пишні котлети

Курячі котлети завжди виходять ніжними, м’якими і соковитими. Щоб вони вийшли ще й більш ароматними, додаємо зелень, особливо кріп. А вершкове масло робить їх дуже соковитими.

Інгредієнти:

  • куряче м’ясо, 1 кг
  • батон – 6 шт (скибочок)
  • цибуля – 300 гр
  • часник, 1 зубчик
  • молоко, 150 мл
  • масло вершкове, 30 г
  • майонез, 2 ст.л
  • сіль і паприка по 1 ст.л
  • перець, зелень

Приготування:

  1. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо подрібнений часник і смажимо близько 1 хвилини. Охолоджуємо.
  2. Білий хліб обрізаємо і заливаємо молоком.
  3. М’ясо промиваємо і прибираємо шкурки, перетворюємо в фарш.
  4. Змішуємо фарш з віджатим хлібом, подрібненою блендером цибулею.
  5. Заправляємо фарш усіма спеціями і сіллю, зеленню.
  6. Порада: щоб котлети були ніжними, добре вимішуйте фарш і відбивайте його.
  7. Формуємо котлети і обсмажуємо до рум’яності з двох сторін.
  8. Викладаємо у форму і запікаємо 15 хвилин при 170 градусах.

Гора котлет за копійки. Соковиті і пишні котлети

Я ще поливаю котлети вершковим маслом, щоб вони запікалися і залишалися соковитими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: