Замість холодцю. Нереально смачно, готується на раз, два, три (навіть не віриться, що все так просто)

М’ясна ковбаска – м’які, рубані шматочки в ніжному желе. Цю страву ви можете зробити в силіконовій формі для випічки кексів, а потім нарізати акуратні, красиві скибочки та викласти їх на тарілку.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 900 г
  • Желатин 20 г
  • Паприка 1 ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Часник за смаком
  • Вода 50 мл

Приготування:

  1. М’ясо ріжемо дрібно або перебиваємо блендером.
  2. Змішуємо з сіллю, паприкою, подрібненим часником, будь-якими спеціями за смаком.
  3. Додаємо швидкорозчинний желатин і воду, добре перемішуємо.
  4. Силіконову форму змащуємо олією.
  5. Викладаємо м’ясо, утрамбовуємо і накриваємо фольгою.
  6. Запікаємо 40 хвилин при 200 градусах.
  7. Виймаємо з духовки, охолоджуємо до кімнатної температури і відправляємо на ніч в холодильник.
  8. Виймаємо з форми і перекладаємо на тарілку. Можна відразу порізати скибочками або залишити в такому красивому вигляді. Прикрашайте за смаком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: