Запечене куряче філе з яблуками — ідеальне поєднання для приємної вечері
від Denzhyttya
16 Листопада, 2020
Оригінальне м’ясне блюдо з курки, запеченої під яблуками. Таке поєднання тільки на перший погляд здається екзотичним. Куряче філе виходить соковитим і ніжним. Смачно і незвично. Напередодні свят дуже актуальне блюдо, обов’язково спробуйте!
Інгредієнти:
- Куряче філе — 300 грамів.
- Помідор — 1 шт.
- Молоко — 70 мл.
- Часник — 1 шт.
- Яблуко -1 шт.
- Чорний перець (мелений) — за смаком.
- Цибуля — 5 шт.
- Приправа до курки — за смаком.
- Сіль — за смаком.
Приготування:
- Куряче філе добре промийте та просушіть його. Наріжте середніми шматочками.
- Яблука наріжте шматочками та дістаньте з них серцевину.
- Наріжте дрібно цибулю та посмажте її разом з курячим філе приблизно 5-7 хвилин на середньому вогні. Після чого додайте яблука й обсмажуйте все ще хвилин 5.
- Помідор натріть на терці та перемішайте його з дрібно нарізаним часником, перцем, спеціями, сіллю та молоком.
- У глибоку форму для запікання викладіть курку з яблуками та залийте часниково-помідоровою сумішшю. Поставте курку у духовку на 15 хвилин.
Куряче філе з яблуками — дуже смачна страва, в якій поєднується смак кислих яблук з соковитим курячим філе. Для цієї страви бажано використовувати яблука твердих сортів, типу антонівки. Порадуйте себе і близьких ароматною і незвичайною вечерею.
Джерело:
poshepky.com
Позначки