Запіканка з фаршем у лаваші

Запіканка з фаршем у лаваші

Смачно, ситно, оригінально. Це про запіканку у лавашах з фаршем, рецепт якої – нижче. Спробуйте – і не пошкодуєте, а навпаки, готуватимете її ще не раз. До речі, з начинкою можна експериментувати. Наприклад, додати грибів чи інших овочів, які ви найбільше любите.

Інгредієнти для запіканки у лаваші

    • 500 грамів фаршу зі свинини
    • 2 цибулини
    • 4 помідори
    • 2 болгарські перчини
    • 4 листи вірменського лавашу
    • зелень
    • 3 яйця
    • 200 грамів сметани
    • сіль
    • чорний мелений перець
    • 150 грамів твердого сиру
    • 2-3 столові ложки соняшникової олії

Як приготувати запіканку з фаршем

    1. Спочатку готуємо начинку для лавашів. Для цього підсмажити на олії дрібно порізану цибулю, додати фарш, посолити, поперчити і смажити, постійно помішуючи.
    2. Листи лавашу намастити фаршем, посипати дрібно порізаними помідорами та болгарським перцем і скрутити туго рулетами.
    3. У змащену олією глибоку форму викласти рулети. Важливо, щоб вони лягали щільно, аби потім заливка не протекла на дно.
    4. Приготувати заливку. Яйця збити зі сметаною і посолити. Цією сумішшю залити рулети у формі.
    5. Зверху потерти сир.
    6. Поставити у духовку, розігріту до 180 градусів, на 20-25 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: