Ніхто не вірить, що я варю це мармеладне варення з кабачків.

Нарешті прийшов час розповісти про рецепт варення, яке підкорює всіх моїх гостей! Пропоную Вашій увазі мармеладне варення з кабачків.

Варення виходить густим і медовим. Кабачки в ньому по консистенції нагадують мармелад. Утриматися від такого десерту просто неможливо.

Коли я вперше спробувала це варення, не повірила, що це кабачки. Словами передати важко, яким цікавим виходить смак даного десерту.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 кг
  • Лимон – 1 шт
  • Цукор – 1 кг

Приготування:

  1. Викладаю в каструлю очищені від шкірки і насіння кабачки. Я нарізаю їх шматочками. Додаю порізаний лимон, очищений від кісточок.Ніхто не вірить, що я варю це мармеладне варення з кабачків. Хто пробував, вимагають рецепт
  2. Висипаю цукор. Ставлю варення на вогонь, і як тільки варення почне закипати, трохи перемішую його і варю на середньому вогні близько десяти хвилин. Потім плиту вимикаю і даю варенню повністю охолонути.Ніхто не вірить, що я варю це мармеладне варення з кабачків. Хто пробував, вимагають рецепт
  3. Потім знову ставлю його на вогонь. Таким чином, я варю варення в 5-6 підходів протягом дня. Процес не швидкий, але запевняю, він того вартий.Ніхто не вірить, що я варю це мармеладне варення з кабачків. Хто пробував, вимагають рецепт
  4. З кожним разом варення буде ставати темніше і густіше.Ніхто не вірить, що я варю це мармеладне варення з кабачків. Хто пробував, вимагають рецепт
  5. Ось такий карамельний відтінок варення набуваємо з кожним наступним варінням.Ніхто не вірить, що я варю це мармеладне варення з кабачків. Хто пробував, вимагають рецепт
  6. Розкладаю варення по стерилізованим банкам і закатую їх. Перевертаю банки і вкриваю ковдрою на ніч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: