Здобні м’якенькі булочки з сирною начинкою: рецепт неймовірно смачної і ніжної випічки

Хочу Вам запропонувати спекти ці ніжні, пухкі, м’якенькі і неймовірно смачні булочки із сирною начинкою і родзинками. Це ідеальна випічка до чаю, яка сподобається всім Вашим рідним. Обов’язково приготуйте їх!

Інгредієнти:

Тісто на 10 пиріжків (я збільшила порцію) і Вам раджу!

Тісто:

  • Тепле молоко – 150 мл
  • Вершкове масло – 40 г
  • Цукор – 50 г
  • Сіль – 1/4 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 300-350 г
  • Сухі дріжджі – 3 г

Начинка:

  • Сир – 200 г
  • Вершкове масло – 1 ст. л.
  • Жовток – 1 шт
  • Крохмаль – 1 ч. л.
  • Цукор – 2,5 ст. л.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Родзинки – 40 г

1 яйце + 1 ч. л. молока для змащування пиріжків.

Приготування:

  1. Готуємо опару. У 75 мл теплого молока розчинити дріжджі, 1 ч. л. цукру.
  2. Додати 2 ст. л. борошна та прибрати в тепло на 10 хвилин.
  3. Потім додати яйце, цукор, сіль, решту молока, перемішати.
  4. Додати борошно і замісити тісто. В кінці по шматочку додати м’яке вершкове масло.
  5. Місити тісто 8-10 хвилин, прибрати у тепло на 1 годину.
  6. Для начинки змішати усі інгредієнти.
  7. Тісто розділити на 10 шматочків і залишити на 10 хвилин.
  8. Кожен шматочок тонко розкачати, сформувати пиріжки, як показано на фото нижче.Здобні м'якенькі булочки з сирною начинкою: рецепт неймовірно смачної і ніжної випічкиЗдобні м'якенькі булочки з сирною начинкою: рецепт неймовірно смачної і ніжної випічки
    Здобні м'якенькі булочки з сирною начинкою: рецепт неймовірно смачної і ніжної випічки
  9. Дати підрости в теплій духовці, змастити яйцем.Здобні м'якенькі булочки з сирною начинкою: рецепт неймовірно смачної і ніжної випічки
  10. Випікати при 180 гр. С приблизно 25 хвилин. За бажанням посипати цукровою пудрою.Здобні м'якенькі булочки з сирною начинкою: рецепт неймовірно смачної і ніжної випічки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: