Желатинова глазур для пасок

Напередодні світлого свята  хочеться поділитися з читачами незвичайним рецептом. Желатинова глазур для пасок зустрічається вкрай рідко. При цьому вона в рази перевершує білкову. І виглядає вона просто приголомшливо! Біла, рівна, аж блищить.

Готується така помадка на основі желатину, завдяки цьому компоненту вона зберігає свою еластичність, НЕ засихає і не липне до ножа під час розрізання випічки.

желатинова глазур для пасок

Інгредієнти

  • цукор 200 г
  • вода 100 мл
  • желатин 6 г
  • лимонний сік за смаком

приготування

  1. Желатин змішайте з 2 ст. л. води, залиште на 15-20 хвилин для набухання.
  2. В цей час в воді, що залишилася розчиніть цукор і поставте на повільний вогонь до легкого загустіння рідини.стійка глазур для пасок
  3. В сироп ( повинен охолонути трішки) введіть желатин, збивайте масу міксером на високій швидкості до білого кольору (близько 4-5 хвилин), додайте лимонний сік.
  4. Через 10 хвилин глазур’ю можна покривати остиглі паски. Відразу ж прикрасьте їх посипкою – і готово!стійка глазур для пасок

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Enable referrer and click cookie to search for pro webber