Змінюю тільки гарніри. Рецепт смачних, соковитих та повітряних котлет
від Denzhyttya
11 Березня, 2023
Інгредієнти:
- 500 гр фаршу
- 2 скибочки хліба
- 1 цибулина
- 1-2 зубчики часнику
- Борошно
- 1 яйце
- Сіль перець
Приготування:
- Беремо дві скибочки хліба і позбавляємося скоринки. Поміщаємо у воду.
- Одну цибулину подрібнюємо блендером. У глибокій тарі змішуємо підготовлений продукт із м’ясним фаршем. Віджимаємо хліб від зайвої води та відправляємо до решти інгредієнтів.
- Дрібно нарізаємо два зубчики часнику, додаємо в миску. Солимо на смак і не забуваємо про перець. Розбиваємо одне яйце і ретельно перемішуємо фарш.
- Формуємо котлетки руками.
- У мисочку насипаємо борошна та обвалюємо вироби.
- Сковорідку заливаємо олією, відправляємо заготовки смажитися, готуємо з двох сторін.
- Такі котлетки не можна залишати без гарніру, тому почистимо і відваримо картоплю. Не забудемо посолити. Після готовності виймаємо, додаємо 100 мл гарячого молока. Невеликий шматочок вершкового масла 50 гр. І перетворюємо на пюре. Міксером збиваємо.
- Гарно викладаємо на тарілку невелику порцію пюре та пару котлет. Прикрашаємо страву овочами та листом салату.
Смачного!
Джерело:
babusyni-retsepty.com.ua