Показую, як зі звичайної моркви я роблю справжній делікатес: яскрава та корисна закуска до святкового столу із простих інгредієнтів

Яскрава та корисна закуска до святкового столу і не тільки із простих інгредієнтів! Дуже смачний, ніжний та оригінальний морквяний рулет припаде до смаку та займе гідне місце закуски на будь-якому столі.

Інгредієнти:

  • Морква – 300 гр. (чиста вага)
  • Яйця – 3 шт.
  • Кріп – пучок
  • Сіль/ Перець – за смаком
  • Вершковий сир – 200 гр.
  • Сушений часник – ½ ч. л.
  • Зелена цибуля – за смаком

Приготування:

  1. Натираємо моркву на дрібній тертці, відкидаємо на сковороду і тушимо на середньому вогні періодично помішуючи ~ 15 хвилин.
  2. Перекладаємо в миску, даємо трохи охолонути, додаємо дрібно нарізаний кріп і перемішуємо. Відокремлюємо жовтки від білків, додаємо жовтки до моркви, сіль, перець та перемішуємо.
  3. Білки виливаємо в окрему миску, збиваємо до стійких піків, додаємо до моркви та акуратно, повільно перемішуємо. Викладаємо на деко застелене пергаментом, рівномірно розподіляємо і запікаємо в розігрітій духовці до 180°С ~10-15 хвилин. Після цього знімаємо корж з дека і даємо йому повністю охолонути.
  4. У миску викладаємо вершковий сир, додаємо сушений часник, нарізану зелену цибулю, сіль за смаком і перемішуємо.
  5. Корж перекладаємо на харчову плівку, акуратно знизу витягаємо пергамент, викладаємо начинку та рівномірно розподіляємо по коржу. Скручуємо в рулет, допомагаючи собі харчовою плівкою, загортаємо в плівку і прибираємо в холодильник на ніч.
  6. Нарізаємо на порційні шматочки та подаємо до столу! Яскравий, смачний і дуже ніжний рулет із моркви готовий.

Як Вам такий рецепт морквяного рулету? Чекаю на ваші коментарі!Показую, як зі звичайної моркви я роблю справжній делікатес: яскрава та корисна закуска до святкового столу із простих інгредієнтів

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: