Ніжне куряче філе з броколі у вершковому соусі

  • Ця страва відмінно підходить для розмаїття повсякденного меню.
Ніжне куряче філе з броколі у вершковому соусі

Курка вдало поєднується з броколі і ніжним вершковим соусом. Ця страва відмінно підходить для розмаїття повсякденного меню і цілком може стати однією з ваших улюблених. Перед подачею не забудьте посипати страву твердим сиром. Це зробить страву ще смачнішою і додасть їй нових ноток.

Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе
  • 300 г броколі
  • 100 г цибулі
  • 250 мл вершків 35% жирності
  • 4 ст. л. рослинної олії
  • 30 г натертого твердого сиру
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

Куряче філе нарізати невеликими шматочками. Приправити шматочки філе сіллю і чорним меленим перцем. Перемішати і залишити на 5-10 хвилин.

У сковороді розігріти рослинну олію і обсмажити у ній, помішуючи, підготовлені шматочки філе до побіління (приблизно 5 хвилин). Додати до курки цибулю, нарізану тонкими півкільцями. Обжарити декілька хвилин. Броколі промити, очистити, розділити на суцвіття і видалити товсті стебла. Викласти суцвіття броколі у сковороду. Додати вершки. Перемішати.

Зменшити вогонь і тушкувати до бажаного ступеня готовності броколі. За пару хвилин до готовності, якщо підлива буде рідка, можна додати 2 чайні ложки борошна.

Перед подаванням страву посипати тертим сиром.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: