Овочевий суп з фрикадельками з кунжутом
від Denzhyttya
4 Травня, 2020
Особливих ноток цій страві надають фрикадельки з кунжутом – неочікувано, але надзвичайно смачно. Броколі та шпинат зараз доступні у свіжому вигляді, однак підійдуть і заморожені. Спробуйте – дуже смачний, легкий і яскравий супчик.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 500 г м’ясного фаршу
- 2 ст. ложки кунжуту
- 700 г картоплі
- 200 г болгарського перцю
- 200 г броколі
- 100 г шпинату
- 150 г моркви
- 150 г цибулі
- сіль, перець, олія
Приготування
- Цибулю дрібно порізати.
- Моркву потерти на середній тертці.
- Броколі і шпинат порізати.
- Перець і картоплю очистити, порізати кубиками.
- У фарш додати кунжут, перемішати, сформувати фрикадельки.
- У каструлі підсмажити на олії цибулю, додати моркву і перець, підсмажити.
- Додати воду, довести до кипіння.
- Додати картоплю, знову довести до кипіння.
- Додати фрикадельки, спеції, варити 15 хвилин.
- Додати броколі, варити ще 10 хвилин.
- Додати шпинат, перемішати, зняти з вогню.
Джерело:
jisty.com.ua