Яблучна нутелла або яблучно-шоколадна паста на зиму

Інгредиєнти:

  • 2 кг яблук
  • 2кг цукру
  • 1 пачка вершкового масла ( високої якості)
  • 1 пачка какао ( гарної якості)

Спосіб приготування

Почистимо яблука від шкірки і виріжемо серцевину . Беремо каструлю , вливаємо приблизно 150 гр води , висипаємо цукор і варимо на слабому вогні ( поки у нас не утвориться сироп , цукор повинен розчинитися).Потім додаємо до сиропу 2 кг очищених від шкірки і серцевини яблук  і продовжуєо варити  на слабому вогні , помішуючи  . Яблука повинні розваритися . Проварюємо  приблизно  15 – 20 хв, потім додаємо   1 пачку вершкового  масла, варимо ще  5 хв. Наприкінці всипати 1 пачку какао і проварити ще 5 хв, розкласти в сухі простирилізовані банки, закатати. За цим же рецептом можна зробити нутеллу з слив. Можна додати ще горіхи волоскі чи фундук . Виходить дуже смачно .

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: